logo1
kabeljauw

Over ons

test1 test2 test3 test1 test2 test3 test3

Over ons

Een klein groots dorp!
Den Oever! Hoofdstad van de zeeverse vis is een initiatief van de Stichting Vispromotie Historische Haven Den Oever. Partners van de stichting zijn onder andere: de visafslag Hollands Noorden, diverse organisaties van vis- en visserij gerelateerde evenementen, de beroemde ZeeVerse Vismarkt, de recreatievaart, en visverkopende bedrijven en vissers uit Den Oever. Via o.a. deze site informeren wij u over de gezonde aspecten van vis, afkomstig van het eiland van de zeeverse vis. Vissoorten, recepten, viswinkels, restaurants, verkooppunten en recreatiemogelijkheden vindt u op deze site.

Den Oever is dé haven van de zeeverse vis. Dit oude vissersdorpje gelegen aan zowel het IJsselmeer als de Waddenzee is niet alleen de grootste aanvoerhaven van garnalen van Europa, maar iedere week worden er ook vele soorten verse Noordzeevis bij de lokale visafslag aangevoerd.
Seagate Waddenzee
Verder is Den Oever de sea-gate tot het Unesco werelderfgoed De Waddenzee. Vanuit Den Oever kunt u vaartochten maken naar dit werelderfgoed met zijn prachtige natuur bij eb en vloed, zeehonden bekijken, sportvissen, wadlopen maar ook zelf garnalen vangen, koken én eten.

Wij wensen u veel leesplezier en zien u graag terug in Den Oever! Hoofdstad van de zeeverse vis.