logo1
kabeljauw

Restaurant De Basalt

test1 test2 test3 test1 test2 test3 test3

Restaurant De Basalt

Een unieke lokatie
Er is veel veranderd in de loop der jaren rond de haven van Den Oever. Een nieuwe visafslag, de visserskotters zijn gemoderniseerd, oostkade is aangepast voor de sportvisboten en nog tal van andere veranderingen. Zo ook de plek waar vroeger een grote berg basaltkeien lag voor de aanleg van de Afsluitdijk. Deze berg is in 1991 vervangen door ons restaurant De Basalt.

 

Bijzonderheden
Een aantal bijzonderheden die wij u bieden zijn een ruime parkeergelegenheid, een gezellig terras met prachtig uitzicht over de vissershaven. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.
Verder hebben we een gezellige ingerichte kinderhoek waar de kinderen leuk kunnen spelen.
Wij accepteren de volgende betaalmogelijkheden: PIN, Mastercard, American Express, Visac, Diners club, VVV-bonnen en Chipknip.

De keuken van Restaurant De Basalt waar o.a. Sandor, Norbert, Rene en Christiaan voor u paraat staan biedt tal van lekkere gerechten. Met een ruimschootse fantasie bereiden de koks een surprisemenu. Een buffet voor feesten en partijen verzorgen zij tot in de puntjes en een mooie vis en/of vleesschotel, daar draaien ze hun hand ook niet voor om.
Vis (die kakelvers in viskisten wekelijks wordt binnengebracht) fileren, soepen bereiden, groenten snijden, aardappels schillen… etc, alles wordt met liefde gedaan en dat zult u proeven!

Restaurant Basalt
Haventerrein 6  1779 GS  Den Oever
T 0227 511 599
F 0227 511 749

www.restaurantbasalt.nl