logo1
kabeljauw

Vers uit zee

test1 test2 test3 test1 test2 test3 test3

Vers uit zee

Gert-Jan Rotgans en zijn vrouw Annemiek hadden al langere tijd het idee om zelf meer met de vis te doen dan alleen het vangen daarvan. Zo ontstond het idee om via internet een gedeelte van de vangst zelf te verkopen. Er wordt dan verkocht wat dezelfde week is gevangen. Zo vanaf het schip bij u in de keuken, verser kan toch niet?

 

Vers Uit Zee
Gert-Jan is ook werkzaam geweest op de verse vismarkt. Gert ziet zichzelf niet als concurrent van de zeeverse vismarkt op de zaterdagmorgen, maar als toevoeging daarvan. Er kan nu op twee dagen in de week vis op de haven worden gekocht.

Gert-Jan Rotgans met zijn vrouw Annemieke, hebben samen het visserijbedrijf 'Gerritje', de WR 181, vernoemd naar Gert-Jan zijn moeder. WR staat voor Wieringen, de thuishaven van het schip. Gert-Jan vist het gehele jaar door op garnalen, daar is zijn boot voor uitgerust.

Vis bestellen
U kunt een 'verlanglijstje' mailen met welke vis u graag zou willen hebben. Daarna gaan wij 'ze' proberen te vangen en krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord. Bij een bevestiging is de bestelling definitief, en kan de vis op Vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur worden opgehaald op de haven van Den Oever. De vis wordt geleverd in een waterdichte verpakking. Heeft u zelf een koelbox? Is altijd handig om mee te nemen. Wij proberen zoveel mogelijk op een vaste ligplaats in de haven te liggen en zijn te herkennen aan het reclame bord met de tekst 'Vishandel Rotgans', wat wij bij de kotter neerzetten.

Kegge garnalen
Sinds 2012 is Vers uit Zee een samenwerkingsverband aangegaan met Kegge. Een up-to-date moderne garnalengroothandel die over een geweldige hoeveelheid know-how beschikt. De garnalen van 'Vers uit Zee' worden nacht's gevangen, direct verwerkt en de volgende dag al kunt u proeven hoe zo'n echte Hollandse garnaal hoort te smaken. Onze garnalen zijn verkrijgbaar onder de merknaam WR181. Verkoop voor groothandel, horeca en particulieren.

Meer informatie over Vers uit Zee
Hofstraat 4 1779 CD Den Oever.
T 0227 51 24 93   M 06 26 372 519

www.versuitzee.nl