logo1
kabeljauw

Viskiosk Havenzicht

test1 test2 test3 test1 test2 test3 test3

Viskiosk Havenzicht

Graag stellen wij ons aan u voor. Wij zijn Michel en Mark, we hebben beide jarenlang als visserman op de Noord- en Waddenzee gevaren. Nu bieden wij, met onze kennis en ervaring in vis, u het beste uit de zee. Altijd met het oog op kwaliteit en versheid. In Den Oever, aan de voet van de Afsluitdijk (De Oostkade) vindt u onze Viskiosk Havenzicht, waar u op ons terras kunt genieten van een prachtig uitzicht op de Waddenzee en de haven van Den Oever.

U bent bij ons dagelijks van harte welkom voor heerlijke gebakken, (zelf) gerookte en panklare verse vis, haring, diverse vers belegde broodjes, platemenu's, de echte raspatat, visschotels (op bestelling) en meer.

Bestel uw verse vis gemakkelijk online en wij brengen het gratis bij u thuis.
Naast onze Viskiosk Havenzicht, bieden wij u ook de mogelijkheid om gemakkelijk uw verse vis online te bestellen via www.wieringerviskoerier.nl Wanneer u via onze site uw bestelling plaatst voor uiterlijk donderdagavond 20.00 uur, kopen wij op vrijdagochtend uw vis vers in op de afslag van Den Oever en Den Helder. Vrijdagmiddag brengen wij de verse vis (zonder bezorgkosten) met de koelwagen bij u thuis. Verser kunnen visliefhebbers het gewoon niet krijgen.

Telefonisch bestellen kan ook via t 06 46 336 222

Volg ons ook via Facebook: facebook.com/wieringerviskoerier

www.wieringerviskoerier.nl