logo1
kabeljauw

Redactie

test1 test2 test3 test1 test2 test3 test3

Redactie

Contact met onze redactie
De afdeling redactie van Den Oever! Hoofdstad van de zeeverse vis voorziet onze website van het laatste nieuws over het havengebied van Den Oever en alles wat hier direct en indirect aan gerelateerd is. Voor tips, nieuws en interviews kunt u contact opnemen met onze redacteur.

Redactioneel bedrijfsprofiel
In ons redactionele gedeelte plaatsen wij regelmatig een bedrijfsprofiel. Een redacteur van ons team neemt contact met u op en schrijft in samenwerking met u een bedrijfsprofiel (inclusief fotografie). Onder uw artikel plaatsen wij vanzelfsprekend uw bedrijfsinformatie zodat geïnteresseerden u eenvoudig kunnen contacteren. Deze artikelen blijven in principe altijd in het redactionele gedeelte van de site staan en zijn altijd weer terug te vinden in ons archief. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Aanleveren informatie
Wanneer u informatie of ander materiaal aan ons verstrekt, gaat u ermee akkoord dat wij hiervan gebruik kunnen maken. U garandeert dat deze informatie geen inbreuk maakt op  (intellectuele eigendoms)rechten van derden of op enige andere wijze onrechtmatig is. Wij behouden ons het recht voor aangeleverde informatie op elk moment in te korten, te wijzigen of te verwijderen.

Contact met onze redactie of een tip doorgeven? Stuur een e-mail naar