logo1
kabeljauw

Partners

test1 test2 test3 test1 test2 test3 test3

Viscentre en viskiosk 't Wad

Viscentre en Viskiosk 't Wad

,,De formule van ons succes? Verse producten die hier uit de buurt komen. De net gevangen vis, de aardappelen uit de polder en de broodjes van de bakker uit Den Oever". Welkom bij Viscentre en Viskiosk 't Wad! 

't Wad: Begrip in héél het land

Sinds 2005 is 't Wad niet alleen een begrip in heel de regio, maar ook in het land. ,,We hebben veel mensen die speciaal naar Den Oever rijden omdat ze de vis hier bij 't Wad het lekkerst vinden", zegt Patrick Kort, het gezicht van de zaak. 

 Op de Oeverse haven runt hij met Aart Schouten en Ronald Boersen maar liefst twee goedlopende viszaken. De viskiosk staat bij de coupure en 't Wad bij de ingang van de haven, nabij de Havenweg. In zowel het viscentre als de -kiosk is uitzicht op de haven en de schepen en werkt vriendelijk en deskundig personeel.

viswinkel

Naast het grote assortiment ZeeVerse Vis worden ook salades, gerookte en gebakken vis geserveerd. ,,Ook de plates passen binnen onze succesformule. Heerlijk gebakken vis wordt met salade en zelfgemaakte patat geserveerd. De aardappels komen uit de polder en worden machinaal geschild en in reepjes gesneden. Wij bakken ze voor en uiteindelijk ook af. En dat alles voor een goede prijs."

viscentre den oeverOok de haringen van 't Wad vinden gretig aftrek en worden altijd zelf gesneden, evenals de verse vis. De overheerlijke kibbeling en lekkerbekjes smaken zo voortreffelijk door de zelfbedachte en dus unieke kruidenmelange.  

Daarom: wie de Hoofdstad van de ZeeVerse Vis aandoet doet er goed aan een tussenstop te maken bij 't Wad!

Openingstijden: 

Viscentre Haventerrein 4: Maandag tot en met donderdag van 11.00 tot 18.30 en vrijdag tot en met zondag van 11.00 tot 19.00 uur. 

Viskiosk 't Wad: Donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00 uur.

Telefoon: 0227 510405

www.viscentrehetwad.nl